Бюти ревюта

Gigi Hadid x Maybelline Jetsetter палитра

Здравейте,приятели! Днес ще си говорим за една грим колаборация, която вдигна доста шум в бюти средите миналата година- тази на Мейбълин със супер модела Джиджи Хадид. Тя създава цяла линия гримове с компанията- няколко палитри,праймър,червила. А днес ще разгледаме най-голямата палитра от семейството на тази линия- Jetsetter.Може да я откриете тук на цена 26 лева.

Палитрата Jetsetter е създадена с идеята да съдържа всичко необходимо за грима по време на пътуване. В нея  откриваме два балсама за устни,два коректора, четири цвята сенки за очи, руж,бронзант,хайлайтър и спирала.Съдържа също две четки,които са с доста приемливо качество и голямо огледало,което е доста удобно.

20181230_110610

Опаковката на палитрата е впечетляваща.Палитрата се крие под холо ръкав,като самата тя има холо елементи,но е в нюд цвят. За съжаление,светлия цвят се цапа супер лесно и моята вече е доста мръсна.Размерът на палитрата е голям и лесно можеше да е по-мъничка,като така би била по-удобна за носене.

 

 

Както виждате на снимките,цветовете на продуктите са доста неутрални,като са по-подходящи за ежедневен грим. Заради цветовете на коректорите,мога да я препоръчам само на момичета със светла кожа,защото нюансите на коректорите не стават за дори лек тен и така няма да използвате два продукта въобще.

Интересно дизайнерско решение са различните по размер продукти за лице,според количеството което се очаква да ползвате.Не съм сигурна до каква степен ми допада това,защото всеки има своя техника и използва различно количество продукти. Аз бих предпочела бронзанта да е повече,а хайлайтъра по-малко.

20181230_110343

Много умно решение е крем продуктите да са отделени от пудрените продукти,защото така няма да се изцапат.

Въпреки,че са за доста светла кожа,качеството на коректорите в палитрата е доста добро.Очаквах да не ми харесат,защото обикновено такъв тип крем коректори са мазнички и не могат да се използват под очите,но тези стоят супер.Не се събират във фините линии. Имат лека до средна покривност.

Балсамчетата също ме изненадаха приятно.Много са удобни на устните,цветовете са нежни и едва забележими.Не лепнат и нямат никакъв аромат.

Спиралата също е супер. Тя няма нищо общо с Джиджи,а е просто мини размер Colossal Volume.Бих предпочела да е пълноразмерна,защото със сигурност ще свърши преди другите продукти.

Ии,разочарованието ми започва от тук- сенките за очи и продуктите за лице имат огромен минус- супер прашливи са.Цапат ужасно много,и заради голямата прашливост свършват много бързо.Голямо количество продукт се загубва по този начин.Използвах палитрата около месец и вече се вижда дъното на два цвята сенки и на два от продуктите за лице.Все пак,мога да кажа,че са доста пигментирани,смесват се добре,но заради прашливостта често се случва да взимам много повече продукт,отколкото ми трябва.

Заради този минус,не бих казала,че палитрата си струва парите.Продуктите ще свършат много бързо и цапат много.Не бих я препоръчала за пътуване в никакъв случай,защото прахообразните продукти са много крехки и прашливи и може лесно да се счупят или да изцапат другия ви багаж.Кремообразните продукти и четките ми харесват,като четките определено бих взела на път с мен.

Ето и суочове на продуктите:

 

 

 

 

 

Leave a comment