Бюти ревюта

Палитрата I Heart Makeup, Death By Chocolate от Makeup Revolution : Ревю

Здравейте, приятели! Тази седмица реших да обърна внимание на един от новите си любими продукти, който закупих преди седмица,но вече съм сигурна,че ще използвам всеки ден, дълго време. И това е палитрата Death By Chocolate.

20170507384865293

Бях чела за тази серия палитри,и то много добри неща,затова бях решена да си поръчам,но доставката до България беше много скъпа. Затова,когато ги открих в дрогерия по време на пътуването си до Мадрид, прекарах около тридесет минути пред щанда на Makeup Revolution, чудейки се коя да избера. Накрая се спрях на тази.

Опаковката,както и цветовете сенки на цялата серия са вдъхновени от  high-end сенките на Too Faced: The Chocolate Bar. Сенките са в неутралната гама,като с тях могат да се направят ежедневни или вечерни комбинации. Харесва ми,че имат и лека миризма на шоколад. Вътре се помещава голямо огледално, двоен апликатор и листче с имената на цветовете.Имената са едно от любимите ми неща за тази палитра-повдигат ми настроението всеки път,когато си правя грима.Цената е много достъпна- аз ги закупих за 10 Евро,а в български сайт може да се намери за 27,90лв . Цената на тези на Too Faced е доста по-висока, затова реших да заложа на нещо подобно, с готина опаковка и ежедневни цветове,но не толкова скъпо.

20170507-30002402820170503_181515

Палитрата включва 16 цвята, 6 от които са матови. Селекцията от цветове ми допада много- разнообразни и не прекалено близки един до друг,но все пак в неутралната гама. Сенките са пигментирани, лесно се работи с тях,и може би тази палитра е най-лесната за преливане,която имам в колекцията си. Не са прекално сухи,издръжливи са и стоят нежно на окото. Наистина се усеща,че това е качествен продукт и с удоволствие ще пробвам още от тези палитри,когато имам възможност. А ето и суочове на цялата палитра,на дневна светлина:

2017-05-07-23-55-02.jpg

За да си закупите тази палитра, цъкнете тук.

А вие изпробвали ли сте някои от шоколадовите палитри на Makeup Revolution и доволни ли сте?

Ако поста ми ви е харесал,цъкнете по един лайк или ми напишете коментар,много ми помага.Благодаря!

Целувки и до следващия понеделник!

2 thoughts on “Палитрата I Heart Makeup, Death By Chocolate от Makeup Revolution : Ревю

Leave a comment