Hauls

Обувките на Пепеляшка за 5 лева?! Fashion Gallery Haul

201704176819475

Да,наистина успях да си закупя тези прекрасни обувки,както и всички други артикули в този пост на шокиращата цена от 5 лева, чисто нови. Сигурно си мислите,че има уловка..и сте прави,има, но е малка и лесно преодолима такава.

Покупките,които ще ви представя днес, са закупени от Fashion gallery, секцията за дрехи с дефекти. Но дефектите бяха толкова малки и лесно поправими,че все едно наистина съм откраднала дрехите и обувките на тази цена. Все пак,магазинът е от типа Outlet, тъй че предупреждавам,че обикновено няма всички размери от даден артикул.

Ще започна с любимия ми продукт, защото няма причина да чакаме. Това са обувките на марка  Mohito.<3
Малкият проблем с тях беше липсата на едно кристалче, което замених със сребрист орнамент, който смятам,че се вписва много добре в стила на чифта, като същевременно ги прави и уникални. Първоначалната ми идея беше просто да заменя кристалчето, но за съжаление не можах да открия точния размер в кварталната кинкалерия. Разбира се, открих необходимото кристалче в интернет,но реших,че моето уникално ‘’дизайнерско’’ решение е по- добро.  Орнаментчето е на цена 1лв. Ето и снимка преди ”операцията” :

20170416-2125676887

Следващото ми откритие, бяха 2 рокли , които имаха малко скъсване по ръба.Едната е ежедневен модел, плетена дълга рокля докато другата е по- елегантна и интересна.И двете са на марката Bershka.Поправката беше изключително лесна, дори и за човек като мен, който почти няма умения в шиенето. След половин час бяха като нови.

Последната ми покупка е страхотно деним яке от Only..с малко петно от вътрешната страна на яката. Отново на същата цена. Не можех да повярвам,че откривам ново яке за тези пари, особено марково. Не бях съвсем сигурна дали петното ще се махне,защото беше голямо,но реших,че ще рискувам и след  бърза обработка с Vanish беше перфектно.

Тук включвам и две блузки, които също бяха страхотни и с минимални скъсвания по ръбчето,но реших,че няма да си ги закупя, тъй като имам прекалено много подобни вкъщи и се опитвам да разнообразя гардероба си от вечното черно.

Ако имате път към Fashion Gallery, определено хвърлете един поглед. Продуктите които предлагат са от  средно качество, на много добри цени, и ,естествено,не предлагат само  артикули с дефекти.Редовно пазарувам там  и смея да твърдя,че има страхотни попадения.В зависимост от настоящите промоции и наличности може да откриете съкровища без дефекти като nude високи токчета за 3,50лв., рокли за 3 лева и кецове за 5лв.

Happy shopping!
Дами
#notsponsored, I just really like this store. Линк към страницата им: https://www.facebook.com/fashiongallerystores/?ref=br_rs

Disclaimer: Извинявам се за качеството на част от снимките, бяха направени набързо в пробната, а след  това се развълнувах прекалено много и се захванах с поправките, без да се сетя да направя по-добри. Надявам се да ми простите! :*
Ако моя пост ви е харесал, цъкнете по един лайк или ми напишете коментар,много ми помага.Благодаря!

Advertisements

2 thoughts on “Обувките на Пепеляшка за 5 лева?! Fashion Gallery Haul

  1. Двете рокли от Bershka са прекрасни. Сякаш първата ми допада повече, но втората ти седи великолепно. Просто трябваше да го кажа! ❤

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s